torsdag 3 september 2009

Flyttfågeln sjunger

Idag har vi börjat flytta över saker till den nya lägenheten. Det som jag tycker ska bli intressantast är att se hur många påsar böcker det slutligen blir. Hittils har vi flyttat 10 papperskassar, och ungefär 2/3 återstår.. eller det kanske är ännu mer. Nytt för i år och denna flytt är att vi packar böckerna i papperspåsar istället för flyttkartonger. Helt enkelt för att orka flytta runt på åbäkena inne i den nya lägenheten.

Vi ska få omtapetserat i vår nya lägenhet, någongång kring den 21/9 (och under ett par dagar framåt) detta innebär att vi inte kan ställa upp alla böcker i bokhyllorna igen då dessa skulle stå ivägen för målaren i så fall. Så lösningen på problemet är att packa ner böckerna i kassar. Dels är det lättare att packa ur och dels är det mycket lättare att flytta omkring på. Dessutom kostar de inte ens en tiondel av priset för en flyttkartong.

Men någondag inom en inte allt för avlägsen framtid måste vi nog ändå börja packa ner saker i flyttlådor, det är helt enkelt lättast att flytta på sakerna då.

Jag tror att det kommer att bli en mycket trevlig lägenhet tillslut, bara vi får ordning på allt och på alla saker som ska fixas under september månad.

Inga kommentarer: